Últimas entradas

Lo último

miércoles, 27 de mayo de 2015

"LA FURA" ECHA EL CIERRE DESPUÉS DE 33 AÑOS


El setmanari penedesenc 'La Fura' deixarà de publicar-se aquesta setmana. La direcció de Nexos Iniciatives i Serveis, editora de la publicació, ha decidit tancar per «manca de rendibilitat econòmica». Així ho ha confirmat l'editor delegat, Alfons Udina, que ha assegurat que l'empresa acumula problemes econòmics des del 2008. 'La Fura' feia 33 anys que es distribuïa gratuïtament cada divendres a través dels forns de pa dels municipis del gran Penedès.

Actualment se'n editaven 25.270 exemplars setmanals. La direcció de la publicació ha confirmat que el tancament comporta l'acomiadament dels 7 treballadors que l'empresa tenia a jornada complerta més diversos col·laboradors i repartidors a temps parcial. L'editor delegat de la companyia ha lamentat que l'empresa feia set anys que encadenava dificultats econòmiques, sobretot per la davallada constant dels ingressos per publicitat.

Inicialment, 'La Fura', amb seu a Vilafranca del Penedès, es repartia a les poblacions més grans del gran Penedès, però mica en mica va abraçar més territori fins assolir la cobertura dels 41 municipis de l'Alt Penedès i el Baix Penedès. En l'etapa més recent, també havia incorporat informació d'algunes poblacions del Garraf i l'Anoia.

No hay comentarios: