Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 31 de octubre de 2014

EL REGIDOR SALE POR PETENERAS Y EL ALCALDE QUE NO DA LA CARA

Ayer publicaba ésta entada correspondiente al pleno ordinario de este mes, donde el regidor Quim Vidal sale por peteneras ante la pregunta de Ramón Ferré por el gasto que supone un nuevo fichaje que todavía nadie sabe a qué se va a dedicar, pero que entra dentro del equipo de comunicación del eminente ayuntamiento, como si el equipo estuviera necesitado, sólo hay que ver como funciona la web municipal para hacerse una idea de como va este departamento, el caso es que hoy aparecen en la web de PSC los pormenores de tan imprescindible fichaje y no seas malpensado, yo no he dicho de quien es familiar, amigo o conocido, eso lo estarás pensando tú, que eres un malpensado, ¿acaso conoces algún enchufado en este impoluto ayuntamiento que tenemos?

Publicado en la web de PSC Calafell:

Nou fitxatge mediàtic d'Olivella


Jordi Salvat Rovira és el nou fitxatge de l'equip de comunicació del govern d'Olivella a l'ajuntament de Calafell. Es tracta d'un periodista de Torredembarra que cobra mensualment 968€, des del mes de maig de 2013. Vam preguntar en el Ple quines funcions feia dins l'ajuntament, ja que hi ha diversos professionals que ja cobreixen aquest àmbit de la comunicació des del primer dia de legislatura i no hem vist cap novetat al respecte. El regidor Quim Vidal no ha respost a aquesta pregunta, encara.

El cert és que aquest fitxatge es suma a l'equip de professionals que porten ja la comunicació de l'ajuntament de Calafell, entre els que hi ha Jordi Targa, que ha passat de cobrar 3.000€ cada tres mesos a 2.500€ cada dos mesos, o Àngel Solé, del grup Butterfly, que segueix cobrant 1.452€ mensuals per portar les xarxes socials i la web municipal. També hi trobem dins d'aquest equip a Elisenda Pifarré que cobra mensualment 1.766'60€ i dues factures extres (en el 2013) de quantitats similars per a fer el pla anual de comunicació i altres tasques extres que se li encarreguen. Per tant, no entenem per a què cal un nou professional dins l'equip de comunicació que ja fa més de dos anys que no varia i fa el mateix que fins ara.


No obstant, aquest professional treballa per a l'empresaÈxit Comunicació, S.L. que ja elabora i edita el butlletí municipal de l'ajuntament per 4.549€ cada número. Per tant, tampoc se l'ha contractat per a fer aquesta feina.


El curiós del cas és que l'ajuntament de Calafell va contractar publicitat en diversos mitjans de comunicació dels seus esdeveniments socials, culturals i esportius durant l'any 2013 i el diari NotíciesTGN que dissenya l'empresa Èxit Comunicació, S.L. va ser la que més subvenció va rebre al respecte:

Diari de Tarragona - 5.086€
Més Tarragona - 4.528€
El 3deVuit - 2.843€
La Fura - 1.141€
RAC105 + LaVanguardia - 968€
NotíciesTGN - 12.584€Escuchando la respuesta del insigne Quim Vidal, podemos hacernos una idea de por donde van los tiros, no sabe, no contesta y al alcalde no le importa.

No hay comentarios: