Últimas entradas

Lo último

jueves, 28 de agosto de 2014

RECOGIDA DE FIRMAS EN CUNIT CONTRA UN PEDERASTA

Recullen firmes a Cunit perquè un pederasta no eviti la presó
El condemnat va abusar de la seva neboda de 10 anys però ara al·lega alcoholisme per eludir la pena de presó

La cunitenca Lorena Alzuria ha iniciat una campanya de recollida de signatures a través d’Internet per evitar que el pederasta que va abusar de la seva filla de 10 anys, que ara en té 13, pugui eludir la presó. L’home era el tiet de la víctima i el passat mes de juny va ser condemnat per l’Audiència de Tarragona a 5 anys de presó, a més de pagar 10.000 euros d’indemnització i fixar-se una ordre d’allunyament de 500 metres pels propers 10 anys.
Tot i que la sentència era ferma, aquesta va arribar després d’un acord entre les dues parts proposat per la Fiscalia, que era qui defensava els drets de la menor. La mare ha afirmat als mitjans de comunicació que va acceptar aquest acord, quan la petició inicial era de 12 anys de presó, per estalviar-li a la nena «haver de declarar i tornar a reviure tot el dolor». Però poc després, Alzuria es va assabentar que l’home va demanar la suspensió de la sentència al·legant l’atenuant d’alcoholisme.
Segons la mare, si la condema hagués estat de 5 anys i un dia, aquest atenuant no hagués servit, però amb els 5 anys que es van pactar sí que entra en les possibilitats una suspensió de la pena de presó. Alzuria s’ha sentit enganyada per la Fiscalia, que en cap cas la va informar d’aquesta possibilitat, i tampoc enten com pot ser vàlid aquest atenuant usant-se una carta d’Alcohòlics Anònims del Vendrell, quan segons ella, l’home «porta més de 16 anys havent superat l’alcoholisme».
Per tot això, la mare de la nena ha començat a recollir signatures a través de la web change.org amb l’objectiu que l’Audiència no suspengui la pena de presó quan el setembre revisi el recurs presentat pel condemnat. També ha realitzat una campanya de denúncia de la situació als mitjans de comunicació.


No hay comentarios: