Últimas entradas

Lo último

martes, 19 de agosto de 2014

EN CALAFELL TENEMOS DE TODO


La Policia Local de Calafell ha dut a terme, en les dues últimes setmanes, un dispositiu especial contra la venda ambulant no autoritzada i inspeccions a diferents locals per la seva presumpte col·laboració amb els manters o venda il·legal de productes. Aquestes actuacions, algunes de les quals s'han fet conjuntament amb Mossos d' Esquadra i d’altres amb la Guàrdia Civil del Vendrell, han donat com a resultat la confiscació de material per un valor total de 3.200 euros, i la denúncia de dos establiments relacionats amb la venda il·legal.


El passat dia 8 d' agost, agents de la Policia Local de Calafell i Mossos d'Esquadra del Vendrell van fer una inspecció a un establiment del carrer Mossèn Jaume Soler, que col·laborava amb els manters. El titular de l’establiment permetia que els manters guardessin allí el material destinat a la venda ambulant no autoritzada. Els agents policials van confiscar material per valor d’uns 2.000 euros, i van denunciar l’establiment per col·laborar  amb els venedors ambulants no autoritzats, cosa que infringeix la Llei de Comerç. A banda d'aquesta infracció l'establiment també va ser denunciat per altres infraccions.


En el  marc del mateix dispositiu, el passat 14 d'agost, agents de la Policia Local de Calafell i la Guàrdia Civil del Vendrell van inspeccionar tres establiments més, situats a la carretera de Barcelona, i als carrers Pau Neruda i Igualada. Durant aquestes inspeccions, els agents policials van confiscar diversos productes, com calçat esportiu i material de perruqueria (gomines, laques...),  que el titular d’un dels comerços tenia a la venda i que procedien de contraband. El valor de venda al públic del material confiscat podria superar el 1.200 euros aproximadament.

No hay comentarios: