Últimas entradas

Lo último

viernes, 4 de julio de 2014

EL ESCÁNDALO "YVES ROCHER" ARRANCA EN VILANOVA


El Jutjat d'Instrucció de Vilanova i la Geltrú ha admès a tràmit la querella criminal col·lectiva interposada contra el gegant de la cosmètica natural Yves Rocher a Espanya i França. La batalla judicial la va iniciar una franquiciada vilanovina, amb quatre companyes catalanes, i ara ja són més de 40 els franquiciats que s'hi han sumat a la querella, que gestionaven botigues de Catalunya, Madrid, Aragó, València i Andalusia.
L'objectiu és que s''investiguin als alts càrrecs d'Yves Rocher per presumptes delictes continuats d'estafa, delicte informàtic, falsedat documental, apropiació indeguda, coaccions i amenaces, usurpació de personalitat i maltractament psicològic i mobbing, entre d'altres delictes. Els querellants demanen 7,5 milions d'euros d'indemnització a Yves Roches 'per respondre de l'il·lícit de la seva actuació, així com dels danys personals, morals, psíquics i financers causats'.
L'afectada vilanovina, destaca que les denunciants són "dones amb perfils molt diferents però que mai ens hem sentit com a empresàries independent. A més com a autònomes, ens trobem en una greu situació de desprotecció. Hem avalat els negocis amb les nostres cases, ens han fet signar reconeixements de deute quan ni tan sols sabíem d'on sortia aquest deute, ens han falsificat signatures, han manipulat els stocks...". Montse explica que hi ha companyes que pateixen de depresió, una va patir un avortament i una altra un ictus a causa de la situació econòmica i empresarial, i d'altres han intentat treure's la vida en haver vist que havien hipotecat les seves famílies: "durant anys, s'han dedicat a dir-nos que érem males venedores, que no treballàvem prou, que no sabíem gestionar el nostre negoci,... No dic que en algun cas no sigui així, però no crec que les 42 afectades, una xifra que augmenta cada dia, siguem així".

No hay comentarios: