Últimas entradas

Lo último

viernes, 2 de mayo de 2014

ALCALDE, ¿CUÁNDO VAS A DEJAR DE HACER TONTERÍAS?

   Los vecinos estamos hartos de tanta gilipollez. Eventos que te sacas de la manga para convencer a no sabemos quien, ¿turismo familiar?, me puedes decir ¿qué entiendes por turismo familiar?, ¿acaso te crees que ésto es una sucursal de Port Aventura?, ¿no te cansas de tomarle el pelo al ciudadano?, ¿talleres de teatro, conferencias, caricaturas...?, ¿qué coño es todo esto?, igual es que alguno de tus asesores con sueldos astronómicos te ha convencido de algo, pero no cuela, ¿por qué no haces el favor de dejar de  hacer el panoli y te pones las pilas en resolver lo que los vecinos te piden y te olvidas de cuentos? que ya tienes una edad. ¿Es qué todavía no te has enterado de qué va la película?, PASO SUBTERRÁNEO, ACERAS, ESTACIÓN, PUERTO, GRAFITTIS, VADOS, IBI, TRANSPARENCIA, PARTICIPACIÓN, y algo importante, LIMPIEZA, y no me refiero precisamente a la limpieza de las calles, si no de algunos calientasillas que tan bien tienes enchufados y al parecer no se están ganando honradamente el sueldo, los ciudadanos todavía no han oído ni media palabra sobre el turbio asunto de los coches desaparecidos del depósito, algunos de la oposición se hacen los locos, pero tú como alcalde no te lo puedes permitir. Si no sois capaces de hacer nada positivo porque no podéis, porque no os interesa o no sabéis, por lo menos dejar de hacer el ridículo.

Calafell organitza desenes d’activitats per a famílies per aquest pont de maig


De l’1 al 4 de maig, les famílies amb nens podran gaudir del “Calafell Family Weekend”: un esdeveniment amb tot tipus d’activitats orientades a aquest públic. El Patronat Municipal de Turisme de Calafell, amb la voluntat de crear una experiència lúdica i participativa per a les famílies amb nens, organitza aquesta iniciativa amb tot un seguit d’activitats, la majoria gratuïtes, tals com tallers, teatre, conferències, caricatures, jocs, gimcanes familiars, jocs gegants, espectacles musicals infantils, circ, inflables, conta-contes, etc. Com manifesta Olga Elvira, 1a. tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, “enguany és l’any del turisme familiar i des del Patronat de Turisme vam pensar en
afer alguna cosa diferent, en alguna iniciativa dedicada exclusivament a les famílies i als nens. D’aquí va nèixer la iniciativa del Calafell Family Weekend, un cap de setmana amb tot d’activitats adreçades a les famílies no tant sols de Catalunya, sinó també de les comunitats i ciutats veïnes que acostumen a fer turisme a Calafell, com és el cas d’Aragó, per tal que descobreixin la ciutat i passin un cap de setmana d’allò més divertit amb els seus fills”.
Per la seva banda, Joan Olivella, alcalde de Calafell, manifesta que “pretenem que aquesta iniciativa que engegem per primera vegada es consolidi i es converteixi en un referent dins la marca de turisme familiar de Calafell”.
Entre les moltes activitats, cal destacar la inauguració del “Calafell Family Weekend” que tindrà lloc el proper dijous, 1 de maig, a les 18 h a la Plaça dels Països Catalans, i on es
presentarà la “Manny”, la mascota oficial que s’ha creat per aquest esdeveniment, a càrrec del grup musical “Mestumacat” que canta la sintonia oficial de l’esdeveniment.
El dissabte 3 de maig, a les 18 h i al mateix indret, es durà a terme un altre dels plats forts del “Calafell Family Weekend”: l’espectacle del Club Super3 l’SP3 amb «Superaventura».
D’altra banda, el diumenge 4 de maig, a les 13:30 h i a la mateixa Plaça dels Països Catalans, es realitzarà el comiat de l’acte amb la “Manny”.
A més, hi haurà les conferències del Dr. Eduard Estivill i el Dr. Carlos González, l’obra de teatre El Petit Dalí, els restaurants col·laboradors oferiran als visitants menús especials i molts allotjaments tindran ofertes especials i packs familiars, perquè tothom pugui gaudir
d’aquesta inciativa pensada per a les famílies.

¡¡¡SOU UNS CRACS!!!

No hay comentarios: