Últimas entradas

Lo último

martes, 22 de mayo de 2012

"NO VULL PAGAR", NUEVA CONVOCATORIA PARA EL 17 DE JUNIO

Según El Punt Avui.cat:

Convoquen per al pròxim 17 de juni el tercer #novullpagar als peatges

La plataforma ciutadana ha organitzat, una hora més tard, un dinar amb carmanyola davant la seu central de La Caixa

Trànsit ha rebut 16.000 denúncies de les empreses consessionàries des que va començar la campanya


Convocada una nova protesta als peatges catalans per al pròxim diumenge 17 de juny a les dotze del migdia. La Plataforma #novullpagar Prou Peatges ha organitzat així una tercera concentració a tots els peatges catalans, però, a més, ha emplaçat per una hora més tard totes les columnes de cotxes i ciutadans que s'hi vulguin adherir a fer un dinar amb la carmanyola davant la seu central de La Caixa, propietària de la concessionària Abertis.
Aquest passat diumenge ha tingut lloc la segona convocatòria d'aquesta protesta popular i han estat 3.000 els conductors que han decidit no pagar els peatges, segons Abertis. Les protestes han provocat aglomeracions i retencions sobretot a la C-32, arran dels impagaments al peatge de Vilassar de Mar; a l'AP-2, a Martorell i a l'AP-7, a Girona Sud, al voltant de les dotze del migdia i les sis de la tarda, hores en què estaven convocades les mobilitzacions.
La primera convocatòria es va produir el passat 1 de maig al migdia, en plena operació tornada d'un pont de quatre dies. Interior va quantificar en 6.000 les denúncies a ciutadans que es van negar a pagar i Abertis en 2.500 el nombre d'insubmisos.


Artículo publicado en Ara.cat: aquí

No hay comentarios: