Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

viernes, 27 de enero de 2012

TINDREM CARRIL BICI

PERÒ..., EN TRES ANYS
O això és el que es diu a "La Fura.cat":

Segur tindrà el carril bici que decideixi el veïnat
L’Ajuntament de Calafell posa en marxa un procés de participació ciutadana per tal de construir un carril bici a Segur de Calafell. Aquest procés respon a la voluntat de l’equip de govern de CiU-PP de què el nou traçat del carril bici es faci amb consens, i no amb la forta oposició que va rebre el que va pintar l’anterior govern liderat pel PSC al passeig marítim, que va suposar convertir aquesta via en unidireccional. L'actual govern municipal, una de les primeres accions que va dur a terme, va ser anul·lar aquell carril bici.

L’Ajuntament vol un procés d’elecció transparent; fer un carril bici que garanteixi la seguretat de ciclistes i vianants, així com la mobilitat de la zona afectada; i a un cost que permeti fer-lo realitat al llarg dels propers tres anys.
Per dur a terme aquest procés de participació ciutadana, es crearà una Comissió de Treball del Carril Bici de Segur, formada per tècnics, ciutadans, membres del govern,associacions de veïns, comerciants de la zona i entitats que s’hagin destacat en la defensa de la bicicleta al municipi. La primera reunió serà el dilluns, 6 de febrer.

No hay comentarios: