Últimas entradas

SÍGUENOS EN:

Síguenos en facebook Síguenos en Google+ Síguenos en Twitter Canal de youtube sígueme en Instagram

martes, 23 de agosto de 2011

8 comentarios:

Jordi Guillem dijo...

Lo mejor es un debate cara a cara, com mi familia y mi abogado y que la gente saque sus conclusiones y sepa quien dice la verdad, nada más,peró no entrar en comentarios, un regidor que le dice a un comerciante que tiene ratas en su negocio, que no pueden comprar zapatos en un comercio de Calafell que va decir a lo mio,que podéis esperar de el, tiempo al tiempo, la justicia es lenta y costosa.


Jordi Guillem.

Philippe dijo...

Si preferís que el debate sea en el blog de Segur no hay ningún problema.
Estaré pendiente.
Tan pronto lo soliciteis, lo tendreis publicado.
Un cordial saludo

WEBSEGUR dijo...

Philippe, estaremos pendientes de la decisión que tome el Sr. Jordi Gullem, estaremos en contacto.

Philippe dijo...

A vuestra disposición.
Ya me contareis.

Saludos

Anónimo dijo...

Soc Josep Muñoz i Jové, propietari del la finca anomenada Pensió Lleida i em veig obligat a respondre a aquest personatge politic del nostre poble que es diu Ramon Ferré Solé. Primer que tot vaig a dir que em sorpren com ha pogut gobernar Calafell durant quatre anys amb aquest taranná. No m´estranya que el sr. Parera et digués "NEN" en molts Plens perque el teu comportament es com tal.
Som una familia humil que durant quaranta tres anys estem treballant per viure a Calafel, i em sembla ridicul que retreguis que hem perdut el Judici contra Gisa (encara no s´ha acabat la nostra guerra) quant els máxims culpables d´aquest veredicte heu set tu mateix i el Gazquez (técnic del NOSTRE Ajuntament)amb les declaracions que vareu fer afavorint la grant empresa de la Generalitat Gisa. El nostre error ha segut segurament no demandar l´Ajuntament que vosaltres presidiueu.
¿Perque ens vareu restaurar la bodega i no les escales, ni la font ni altres petites coses que reclamem?. Haurieu tingut que mirar mes per les persones que paguem impostos en aquest municipi i vetllar per els seus negocis que per aixo estaveu al capdavant i cobrant.
Puc dir que si haguessiu gestionat be l´Ajuntament ens hauria reparat tot el que es va fer malbe en el retrocediment d´un metre de façana.
Vull imaginar que entre vosaltres i Gisa si hi havia pactes que jo no se.
¿Perque el dia del Judici estaveu per els pasadissos tu i el Gazquez reunits amb el representants de Gisa i no amb la gent del vostre poble?
¿Que entens tu com estiu en el teu calendari? Perque el dia 10 de juliol vas venir a casa nostra pregant que deixessem entrar a treballar al cantó Barcelona, a canvi faries un metre mes d´alçada.¿es veritat? Les obres mal acabades dintre el nostre terreny va ser el 25 de juliol (si aixó no es estiu!) despres de iniciar-se l´any anterior al setembre. Quasi un any d´obres des del Pont fins les motos. OJO al dato. ¿Es persecució?
En l´unic que tens rao es que no sols hem tingut poroblemes amb la pasarela del pont, tambe amb les obres de la C-31 ja comentades, amb el Poum (hem parlarem quant vulguis) etc. etc.
¿No tenim motius de queixarnos de la teva Direcció?
Portat com un senyor, si en sas aprendre, es clar.

Anónimo dijo...

Yo digo una cosa que los bandoleros se han pasado a la politica pero ahora llevan trajes de chaqueta. Sois todos unos ladrones sinverguenzas. Sois todos los piliticos iguales.

Philippe dijo...

Hola Websegur.
Vosotros direis.
El Sr. Muñoz se pronuncia aquí, y el Sr. Guillem parece que dice que es mejor el cara a cara.
No querría pecar de imprudente publicando algo que luego no fuese explícitamente solicitado.
Te escribo aquí para que veas que lo sigo, como te dije.
Y de la misma forma, espero.
El tema lo merece.
A vuestra disposición.

Un cordial saludo

WEBSEGUR dijo...

Hola Philippe:

Verás, en el tema de la Pensión LLeida siempre ha sido la cara visible Jordi Guillém, a la vez que el portavoz de la familia tanto en el tema del POUM como del puente.
Lo que ha sucedido es que el padre, quien escribe el comentario, ha intervenido puntualmente por su cuenta al leer el comentario del Sr. Feré respecto a su propiedad y las gestiones que se están llevando a cabo, y no tiene ningún inconveniente en que se publique, es más, lo prefiere, independientemente del careo que solicita su hijo Guillém y que paralelamente sigue su curso como te comentaba el otro día. Así que no te preocupes, si te parece bien puedes publicarlo sin ningún problema.
Seguiremos en contacto.
Gracias y un saludo.